Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Πανελλήνιες 2018: Θέματα σε 4 μαθήματα για τα ΕΠΑΛ σήμερα

Συνεχίζονται σήμερα Τρίτη οι πανελλήνιες 2018 με τα ΕΠΑΛ που διαγωνίζονται σε θέματα για 4 μαθήματα. Σημερα Τρίτη 12/6 συνεχίζονται οι πανελλαδικές εξετάσεις και την σκυτάλη παίρνουν και πάλι οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ που διαγωνίζονται στα θέματα των μαθημάτων Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις, Στοιχεία Μηχανών, Ναυσιπλοΐα ΙΙ, Αρχές Οργάνωσης & Διοίκησης
Επίσης διαγωνιζονται στο μάθημα ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ-ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ εξετάζονται α) οι μαθητές/-τριες της Δ΄ τάξης εσπερινών ΕΠΑΛ σχ. έτους 2017-2018 και β) οι απόφοιτοι/-ες της Δ΄ τάξης εσπερινών ΕΠΑ.Λ. παρελθόντων ετών που διεκδικούν το ειδικό ποσοστό 1% επιπλέον των εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΜΟΝΟ για ΤΕΙ, ΑΣΠΑΙΤΕ, ΑΣΤΕ, ΑΕΝ).
Τα θέματα για τις πανελλήνιες 2018 θα γίνουν γνωστά στις 10 απο το Υπουργείο Παιδείας και θα τα δειτε απο το dikaiologitika news.
Την Τετάρτη οι υποψήφιοι των ΓΕΛ, διαγωνίζονται στις πανελλήνιες, στην Ιστορία για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, στη Φυσική η Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και στην Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό περιβάλλον για την Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής. Οι 104.040 υποψήφιοι έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στα μαθήματα Κατεύθυνσης που λόγω και του αυξημένου συντελεστή βαρύτητας, καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό, την πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Οι απαντήσεις θα αναρτηθούν εδώ από τους ακαδημαικούς των φροντιστηρίων «ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ»
Τα dikaiologitika news παρακολουθούν λεπτό προς λεπτό τις πανελλήνιες εξετάσεις 2018 και μεταδίδουν όλες τις ειδήσεις, τις εκτιμήσεις, τα θέματα και τις απαντήσεις των μαθημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου