Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Βάσεις 2019: Σε αυτή την ιστοσελίδα θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα

Μέσα στις επόμενες δύο ημέρες θα ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής στα τμήματα και της σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Σύμφωνα με πληροφοριες, η πιο πιθανή ημερομηνία είναι η Τρίτη 27 Αυγούστου.
Αποτελέσματα πανελληνίων: Οι βάσεις 2019 αναμένεται να σημειώσουν πτώση καθώς τουλάχιστον 1 στους 4 υποψηφίους θα συγκεντρώσει κάτω από 10.000 μόρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο ολοκληρώνει τώρα τους ελέγχους και τις διασταυρώσεις και το πολύ μέχρι την Τετάρτη θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις. Ανακοινώνονται οι βάσεις 2019 στο results.it.minedu.gov.gr
Οι υποψήφιοι θα μπορούν να δουν τα αποτελέσματα μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του υπουργείου Παιδείας, results.it.minedu.gov.gr, με μερικά κλικ.
α) πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους
β) πληκτρολογώντας τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο)

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις απο το Dikaiologitika News
Την ίδια ώρα, τα αποτελέσματα θα σταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για να προωθηθούν στα σχολεία. Στη συνέχεια, οι καταστάσεις θα εκτυπωθούν και θα αναρτηθούν σε όλα τα Λύκεια της χώρας.
Υπενθυμίζεται ότι οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα σχολεία θα δείχνουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τη σχολή εισαγωγής του και όχι το όνομά του.
Το υπουργείο Παιδείας, πάντως, αναμένεται σήμερα να ενημερώσει για το πότε ακριβώς θα ανακοινωθούν οι βάσεις, δίνοντας έτσι τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου