Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

Θέματα πανελληνίων 2021 πρώτα στο Dnews - Θέματα φυσικής, οικονομίας και ιστορίας

Πανελλήνιες - Πανελλαδικες 2021: Τα θέματα φυσικής, οικονομίας και ιστορίας πρώτα στο Dnews

Θέματα πανελληνίων 2021 - Αυλαία σήμερα για τις πανελλήνιες εξετάσεις 2021 για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων δίνοντας θέματα πανελληνίων ιστορίας, φυσικής και οικονομίας. Το Dnews θα δημοσιεύσει όπως κάθε φορά τα θέματα.

Τίτλοι τέλους μετά από μια εβδομάδα και έναν σκληρό αγώνα, για τις πανελλήνιες 2021 για τους υποψήφιους των ΓΕΛ. Οι μαθητές εξετάζονται στα μαθήματα προσανατολισμού, και συγκεκριμένα σε θεματ ιστορίας, φυσικής και Οικονομίας.

Η ώρα έναρξης της εξέτασης έχει οριστεί, όπως κάθε ημέρα στις 8:30 π.μ. ενώ οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες μισή ώρα νωρίτερα το αργότερα δηλαδή μέχρι τις 8.00 π.μ.. Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι των ΓΕΛ γίνονται δεκτοί στις εξετάσεις με βασικό αποδεικτικό στοιχείο το Δελτίο εξεταζόμενου και δεν είναι απαραίτητο να έχουν άλλο έγγραφο, όπως ταυτότητα ή διαβατήριο.

Μαθητές, εκπαιδευτικοί, διοικητικό και λοιπό προσωπικό θα προσέρχονται στα εξεταστικά κέντρα, αφού έχουν πραγματοποιήσει αυτοδιαγνωστικό τεστ (self test) και με την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης από την πλατφόρμα self-testing.gov.gr ή χειρόγραφης δήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου