Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Πανελλήνιες 2022: Θέματα Χημείας, Λατινικών και Πληροφορικής σήμερα στα ΓΕΛ



Πανελλήνιες 2022 ΓΕΛ: Θέματα και απαντήσεις Λατινικών, Χημείας και Πληροφορικής.


Συνέχεια στις πανελλήνιες σήμερα 8 Ιουνίου 2022 με τους μαθητές των ΓΕΛ να εξετάζονται σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική. Θέματα και απαντήσεις στο Pelop.

Οι βαθμολογίες αναμένεται να ανακοινωθούν όταν ολοκληρωθούν και τα Ειδικά Μαθήματα, ενώ οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Για πρώτη φορά, οι συντελεστές βαρύτητας των εξεταζόμενων μαθημάτων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ορίστηκαν από τα ίδια τα ΑΕΙ, γεγονός που ενδεχομένως θα οδηγήσει σε διαφορές στον υπολογισμό των μορίων.

Οι Πανελλήνιες ξεκίνησαν την περασμένη Πέμπτη με τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ να διαγωνίζονται στα Νέα Ελληνικά, ενώ ακολούθησαν οι μαθητές των ΓΕΛ την Παρασκευή στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία και το Σάββατο εξεταζόμενο μάθημα για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ ήταν τα Μαθηματικά (‘Αλγεβρα).

Όπως κάθε ημέρα οι μαθητές πρέπει να προσέλθουν στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 π.μ. Οι εξετάσεις αρχίζουν στις 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες. Η εξεταστέα ύλη και τα θέματα των εξετάσεων είναι κοινά για όλους τους υποψηφίους ημερησίων και εσπερινών ΓΕΛ.


Λίγο μετά τις 10 π.μ. το Υπουργείο Παιδείας θα ανακοινώσει τα θέματα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου