Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Χαμηλά νούμερα για Dancing With The Stars και Music School!

Πολύ χαμηλά νούμερα για Dancing With The Stars και Music School!
Χαμηλές ήταν οι πτήσεις τόσο για το 7ο live του «Dancing With The Stars», όσο και για το Music School.
Τι νούμερα κατάφεραν να συγκεντρώσουν τα δύο προγράμματα χθες;
Το Dancing έκανε χθες στο γενικό σύνολο 17,7% στο σύνολο και 15,7% στο δυναμικό κοινό. Από την άλλη, το Music School έκανε 20,5% στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό 15%.
Ο μεγάλος κερδισμένος της Κυριακής ήταν η σειρά «Γάμος αλά ελληνικά» στο Star, που σημείωσε 16,6% στο σύνολο ενώ στο δυναμικό κοινό έκανε 22,6%.
Ντορέττα Παπ
7515_NTORETA_PAPADIMITRIOY_11062013_b2αδημητρίου: «Το Music School δεν είναι reality»
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου εξήγησε ότι η παρουσία του Γιώργου Θεοφάνους, που στο παρελθόν συμμετείχε σε reality τηλεπαιχνίδια, στο Music School δεν μπορεί να το χαρακτηρίσει και αυτό reality.
«Το Music School δεν είναι reality. Δεν παρακολουθούμε τις ζωές των παιδιών. Δεν τα έχουμε κλεισμένα κάπου με κάμερες. Είναι δώδεκα μουσικές παραστάσεις, όπου τα παιδιά όλη την εβδομάδα κάνουν πρόβες και έρχονται την Κυριακή και παρουσιάζουν το τραγούδι τους. Σε καμία περίπτωση δεν είναι ανήκει στο είδος του reality. Είναι ένα τηλεοπτικό μουσικό σχολείο. Το γεγονός ότι ο Γιώργος Θεοφάνους είναι δάσκαλος σ” αυτό το σχολείο μόνο πλεονέκτημα μπορεί να χαρακτηριστεί. Έχει πολλές γνώσεις, ξέρει καλά το κομμάτι της μουσικής και πώς μπορεί να μεταδώσει σε μικρά παιδιά πληροφορίες που έχουν να κάνουν με το τραγούδι και όχι μόνο. Αποδεικνύεται κιόλας ότι είναι ένας πολύ τρυφερός και γλυκός άνθρωπος τόσο με τα δικά του παιδιά που έρχονταν στα γυρίσματα όσο και με τα υπόλοιπα. Δείχνει μια άλλη πτυχή του χαρακτήρα του που δεν την είχαμε δει μέχρι σήμερα» τόνισε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.
ΠΗΓΗ NEANIKA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου