Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για το θάνατο του 7χρονου στον Σκαραμαγκά

Τραγική κατάληξη είχαν οι προσπάθειες εντοπισμού του 7χρονου αγοριού που είχε εξαφανιστεί από το κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στον Σκαραμαγκά. Το αγοράκι βρέθηκε νεκρό στη θάλασσα και αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο μικρός έχασε τη ζωή του. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν φέρει ίχνη ότι έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμα αν τη διενέργεια ερευνών για το θάνατο του μικρού αγοριού θα αναλάβει η Ασφάλεια ή το Λιμενικό.
Λόγω της ηλικίας του παιδιού και τις εύλογες ανησυχίες που προκαλούσαν οι συνθήκες εξαφάνισής του, είχε εκδοθεί και Αmber Αlert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».
 Οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ και οι αξιωματικοί του Λιμενικού ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 7χρονος Νουργιάν Μοχάμαντ, βρέθηκε στη θάλασσα και οι οποίες προς το παρών παραμένουν αδιευκρίνιστες.
Η ανακοίνωση του Λιμενικού αναφέρει ότι ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ελευσίνας, βραδινές ώρες χθες, για τον εντοπισμό στη θαλάσσια περιοχή πλησίον του προβλήτα του χώρου προσωρινής διαμονής προσφύγων στο Σκαραμαγκά Αττικής, αγοριού χωρίς τις αισθήσεις του.
Στο σημείο έσπευσαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., και άμεσα το ανωτέρω παιδί διεκομίσθη στο ''ΘΡΙΑΣΙΟ'' Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στη συνέχεια, προέκυψε ότι πρόκειται για αλλοδαπό αγόρι ηλικίας επτά (07) ετών, για το οποίο είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του στο Τμήμα Ασφάλειας Χαϊδαρίου από τους γονείς του, πρωινές ώρες χθες.
Από το Τμήμα Ασφάλειας και Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν οι γονείς του εν λόγω ανήλικου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου