Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

ΕΕΤΑΑ: Στο eetaa.gr τα οριστικά αποτελέσματα των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ 2017 - 18

Η ΕΕΤΑΑ θα εκδώσει σημερα Τρίτη 4 Ιουλίου τους τελικούς πίνακες και τα οριστικά αποτελέσματα για το πρόγραμμα των παιδικών σταθμών μέσω ΕΣΠΑ για το 2017 - 2018 στο eetaa.gr και το paidikoi.eetaa.gr. Σύμφωνα με επικοινωνία του dikaiologitika.gr με την ΕΕΤΑΑ θα αναρτηθούν μετά τις 18:30 το απόγευμα Ειδικότερα σημερα 4/7 η ΕΕΤΑΑ θα αναρτήσει στο eetaa.gr τους τελικούς δικαιούχους του προγράμματος «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» που δίνει επιδότηση - voucher για την δωρεάν φιλοξενία παιδιών σε παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ για την περίοδο 2017 - 2018. Μετά και την ολοκλήρωση των ενστάσεων η ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων έχει μπει στην τελική ευθεία και περίπου 100.000 από τους 150.000 που αιτήθηκαν την συμμετοχή στο πρόγραμμα θα λάβουν το voucher για να προχωρήσουν στην εγγραφή των παιδιών τους σε ιδιωτικούς αλλά και δημοτικούς παιδικούς σταθμούς της χώρας.
Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εφόσον δεν το έχουν κάνει ήδη θα πρέπει να επιδοθούν σε μαραθώνιο για να εξασφαλίσουν θέση αφού οι δομές σε όλη την χώρα δεν επαρκούν για την κάλυψη των ενδιαφερομένων.
Οι οριστικοί πίνακες θα αναγράφουν κωδικοποιημένα τα στοιχεία του / της ωφελούμενου/νης, τα στοιχεία του παιδιού/ών καθώς και ο κωδικοποιημένος αριθμός της «Αξίας τοποθέτησης» (Voucher) που θα πρέπει να προσκομιστεί στον παιδικό σταθμό της επιλογής των γονέων.
Παράλληλα θα υπάρξει ειδική εφαρμογή που θα απαιτεί την εισαγωγή του ΑΦΜ και του ΑΜΚΑ, όπου οι αιτούντες θα μπορούν αμέσως να δουν το αποτέλεσμα.
Τα dikaiologitika news θα ενημερώνουν για όλα τα νέα σχετικά με το πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου