Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Πανελλήνιες 2019: Ολα τα θέματα και οι απαντήσεις

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα Dikaiologitika News θα καλύψουν λεπτό προς λεπτό τις Πανελλήνιες 2019 μεταδίδοντας τα θέματα και τις απαντήσεις των πανελλήνιων εξετάσεων για όλα τα εξεταζόμενα μαθήματα. Γρήγορα, έγκυρα και με την γνωστή τους αξιοπιστία τα Dikaiologitika News θα σταθούν ως πολύτιμος αρωγός στον αγώνα που δίνουν οι χιλιάδες υποψήφιοι και οι οικογένειές τους. Tα Dikaiologitika News σας προσφέρουν έναν πλήρη αλλά και… χαλαρό οδηγό επιβίωσης που απευθύνεται στους πραγματικούς Survivors των Πανελληνίων 2019. Καθίστε αναπαυτικά, διαβάστε και μην ξεχνάτε: Πράγματι, οι Πανελλήνιες είναι μια μάχη ζωής. Μόνο που δεν είναι η μοναδική, έχετε πολλές ακόμα μπροστά σας… Καλή επιτυχία και μείνετε συντονισμένοι…Επανάληψη, επανάληψη και πάλι...επανάληψη!
Η επανάληψη είναι βασικό στάδιο στην πορεία προς την επιτυχία. Πιθανότατα έχεις ολοκληρώσει την απαραίτητη ύλη εδώ και πολλούς μήνες οπότε τις τελευταίες μέρες πριν τις εξετάσεις αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να την αφομοιώσεις όσον το δυνατόν καλύτερα γίνεται.
Πίνε χυμούς και πάρε βιταμίνες
Ο οργανισμός σου είναι σίγουρα καταπονημένος από τις ατελείωτες ώρες διαβάσματος και τα δεκάδες ξενύχτια που έχεις περάσει κολλημένος/η σε ένα γραφείο. Τα λιγοστά 24ωρα που έχουν μείνει, αυτό που θα σε «σώσει» είναι οι φρέσκοι χυμοί ή οι βιταμίνες. Η διάθεση σου θα ανέβει στα ύψη και η ενέργεια σου χτυπήσει «κόκκινο».
Βγες και καμιά βόλτα
Καλό το διάβασμα και οι επαναλήψεις αλλά δεν αρκεί μόνο η προετοιμασία σε αυτό το επίπεδο. Θα διαπιστώσεις πολύ σύντομα πως με ό,τι ψυχολογία φτάνεις στο θρανίο, αυτή θα αποτυπωθεί και στο γραπτό σου. Βγες, λοιπόν, με φίλους/ες ή πέρνα στιγμές με την οικογένεια σου και οι μπαταρίες σου θα γεμίσουν στη στιγμή.
Κοιμήσου νωρίς την προηγούμενη μέρα
Αδιαμφισβήτητα, το άγχος δεν είναι σύμμαχος στην ξεκούραση και τον ύπνο πριν τις εξετάσεις. Ωστόσο, ένα ζεστό ρόφημα και ένα χαλαρωτικό μπάνιο θα βοηθήσει στο να πέσεις στο κρεβάτι και να κοιμηθείς μέσα σε 5 λεπτά. Το επόμενο πρωί ο πλήρης ύπνος θα σε κάνει να αποδόσεις στο έπακρον!
Δεν υπάρχουν SOS
Ξέχνα την «παγίδα» των SOS! Φυσικά, πρόκειται για μία «παγίδα» καθώς ποτέ κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να πέσει στις εξετάσεις και πώς αυτό θα διατυπωθεί. Μία ματιά στα προηγούμενα θέματα είναι θεμιτή αλλά μέχρι εκεί...
Λεπτό λεπτό οι Πανελλήνιες 2019 στα Dikaiologitika News!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου