Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Πανελλήνιες 2017 ΓΕΛ: Το θέμα έκθεσης και οι απαντήσεις

Πανελλήνιες 2017 - Συνέχεια σημερα Τετάρτη στις πανελλαδικές με την Νεολληνική γλώσσα - Τα dikaiologitika news θα αναρτήσουν ακριβώς στις 10:00 το πρωί, αναλυτικά το θέμα έκθεσης που θα διαγωνιστούν οι υποψήφιοι των ΓΕΛ, ενω λίγη ώρα πιο πρίν, αναμενεται να έχει γίνει γνωστό περιγραφικά το θέμα για τις πανελλήνιες Τη «σκυτάλη» στις πανελλήνιες 2017 παίρνουν σήμερα Τετάρτη 7 Ιουνίου οι υποψήφιοι των ΓΕΛ, οι οποίοι θα εξεταστούν επίσης στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα των πανελληνίων, από τις 9 έως τις 16 Ιουνίου οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων θα εξεταστούν σε μαθήματα Προσανατολισμού.
Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στις 8 Ιουνίου θα εξεταστούν στα Μαθηματικά και από τις 10 έως τις 21 Ιουνίου σε μαθήματα Ειδικότητας.
Πέρσι στις πανελλαδικές το θέμα της έκθεσης που ειχε πέσει ήταν η φιλία και συγκεκριμένα ένα κείμενο του Ε.Π. Παπανούτσου από το βιβλίο Πρακτική Φιλοσοφία, σσ. 111-121, Εκδόσεις Νόηση, Αθήνα, 2008 (Διασκευή).
ΟΔΗΓΙΕΣ που θα δοθούν στους εξεταζομένους στο μάθημα της νεοελληνικής γλώσσας στις πανελλήνιες 2017
1.    Στο εξώφυλλο να γράψετε το εξεταζόμενο μάθημα. Στο εσώφυλλο πάνω-πάνω να συμπληρώσετε τα ατομικά σας στοιχεία. Στην αρχή των απαντήσεών σας να γράψετε πάνω-πάνω την ημερομηνία και το εξεταζόμενο μάθημα. Να μην αντιγράψετε τα θέματα στο τετράδιο και να μη γράψετε πουθενά στις απαντήσεις σας το όνομά σας.
2.    Να γράψετε το ονοματεπώνυμό σας στο πάνω μέρος των φωτοαντιγράφων, αμέσως μόλις σας παραδοθούν. Τυχόν σημειώσεις σας πάνω στα θέματα δεν θα βαθμολογηθούν σε καμία περίπτωση. Κατά την αποχώρησή σας, να παραδώσετε μαζί με το τετράδιο και τα φωτοαντίγραφα.
3.    Να απαντήσετε στο τετράδιό σας σε όλα τα θέματα μόνο με μπλε ή μόνο με μαύρο στυλό με μελάνι που δεν σβήνει.
4.    Κάθε απάντηση τεκμηριωμένη είναι αποδεκτή.
5.    Διάρκεια εξέτασης: τρεις (3) ώρες μετά τη διανομή των φωτοαντιγράφων.
6.    Χρόνος δυνατής αποχώρησης: 10.00 π.μ.
Οι εξεταζόμενοι για τις Πανελλήνιες 2017 πρέπει να έχουν μαζί τους:
- Το δελτίο του εξεταζόμενου.
- Την αστυνομική του ταυτότητα ή διαβατήριο.
- Δυο στυλό διαρκείας (μπλε ή μαύρο), μολύβι, γομολάστιχα, γεωμετρικά όργανα, μολύβι, γομολάστιχα.
- Όποιος επιθυμεί μπορεί να έχει μαζί του ένα μπουκαλάκι νερό ή αναψυκτικό.
- Στα εξεταστικά κέντρα θα υπάρχουν ειδικά μηχανήματα-«κόφτες» για τα κινητά. Αν εντοπιστεί μαθητής με κινητό τηλέφωνο, ακόμη και απενεργοποιημένο, το πιθανότερο είναι να μηδενιστεί το γραπτό του.
- Δεν επιτρέπεται η χρήση υπολογιστικών μηχανών και διορθωτικού (blanco).
Οι επόμενες τρεις ημέρες εξετάσεων (9-14/6) θα αφορούν σε μαθήματα προσανατολισμού και οι δύο τελευταίες, το μάθημα της Βιολογίας (16/6 και Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού) και τα Μαθηματικά και την Ιστορία Γενικής Παιδείας (19/6).
Δείτε όλα τα νέα, τα θέματα και τις απαντήσεις για τις 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου