Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Apple: Ουρές για το iPhone

Apple: Ουρές για το iPhone


Μία εικόνα που δείχνει γιατί η Apple ανεξαρτήτως των μεριδίων αγοράς, διαφέρει από τις ανταγωνίστριες εταιρείες Google και Samsung. Στη φωτογραφία ο πρώτος πελάτης - μιας τεράστιας ουράς- που μπήκε στο κατάστημα για να αγοράσει το νέο iPhone σε Apple Store της Γερμανίας.


Έχει να κάνει με την αφοσίωση των πελατών αλλά και την προσωπική σχέση που αισθάνονται ότι έχουν οι αγοραστές με την εταιρεία, σχολιάζει άρθρο του businessinsider..


Τα πρϊόντα της Apple μπορεί να μην είναι πλέον πολύ ανώτερα των ανταγωνιστών και πολλές φορές να είναι αρκετά ακριβότερα αλλά οι φανατικοί λάτρεις της Apple δεν ενδιαφέρονται και ξέρουν ότι η συσκευή που θα αγοράσουν δεν πρόκειται να χαλάσει.


Ο Γερμανός φαν της Apple που περίμενε ώρες ατέλειωτες για να αποκτήσει τη νέα συσκευή χειροκροτήθηκε από τους εργαζόμενους του καταστήματος όταν άνοιξαν οι πόρτες. Και αυτός με τη σειρά του υποκλίθηκε.


Τα αποθέματα των iPhone 5S στα καταστήματα της Apple στο Κάρντιφ και στο Λίβερπουλ είχαν εξαντηληθεί πριν καν ανοίξουν τα μαγαζιά. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στο Σέφιλντ όπου τα iPhone 5S εξαντλήθηκαν μισή ώρα μετά το άνοιγμα.
newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου